luni, 8 octombrie 2012

jocuri faine cu ben 10

Ben 10 este un serial de animație american, creat de "Omul de acțiune" ("Man of Action"), un grup format din Duncan Rouleau, Joe Casey, Joe Kelly, și Steven T. Seagle, și produs de studiourile Cartoon Network.

Eroul principal este un băiat de 10 ani pe nume Ben Tennyson. El are puterea de a se transforma într-unul dintre cei zece extratereștri pe care i-a găsit întâmplător împreună cu un dispozitiv numit Omnitrix, sub formă de ceas. El este ajutat de verișoara sa de 10 ani, Gwen Tennyson și bunicul său Max. Acesta din urmă îl ia pe Ben îndată ce s-a terminat școala în tradiționala excursie din vacanță.

Ben Tennyson Benjamin "Ben" Tennyson este eroul principal al serialului jocuri cu ben 10. Are 10 ani. Îi place să joace jocuri video și să se dea cu bicicleta. Acesta intră mereu în bucluc. Părul său este șaten închis. Poartă un tricou alb, cu o dungă neagră verticală. Făcând o plimbare în pădure, Ben a găsit Omnitrixul, care s-a lipit de mâna lui. Nereușind să-l dea jos, a folosit puterile acestuia devenind un super erou. Ben se mândrește cu faptul că e erou, și că are Omnitrixul. El își iubește verișoara, Gwen, deși se ceartă de multe ori. Cele mai frecvente expresii a lui Ben sunt "Oh, la naiba", „Oh, doamne!” și "E timpul să fiu erou!". Gwen Tennyson

Gwendolyn "Gwen" Tennyson este verișoara de 10 ani a lui jocuri ben ten. Gwen este deobicei văzută lucrând la laptopul ei. Gwen știe mișcări de gimnastică și de arte marțiale. Are părul roșcat și poartă o bluză albastră, cu un cap de pisicuță desenată. În două episoade, Gwen a folosit Piatra lui Bezel (o piatră cu puteri magice) pentru a deveni o super-eroină, cu numele Norocoasa. Gwen a fost nevoită să renunțe la a fi super-eroină, Piatra lui Bezel fiind distrusă de către nemilosul Hex. Max Tennyson

Maxwell "Max" Tennyson, sau Bunicul Max, este bunicul lui Ben și a lui Gwen, din partea taților. Are 60 de ani. Acesta îl ia pe Ben de la școală, plecând cu el și cu Gwen într-o tradițională călătorie de vară. În trecut, Bunicul Max a fost instalator. Dar nu unul obișnuit... A fost membru al unei organizații guvernamentale, numită Instalatorii, ce se ocupă cu extratereștrii, lucruri paranormale și multe altele.

Vilgax este un rival al lui Ben. În primul episod Ben 10, „Și apoi au fost 10”, s-a dezvăluit că Vilgax a creat Omnitrixul și că a fost un deținător bun, nedându-l la nimeni. Apoi Omnitrixul a fost băgat într-un cerc micuț. Apoi teritoriul unde Omnitrixul era s-a rupt și Omnitrixul a căzut pe Pământ. Apoi Ben a văzut pe cer lumini sinistre fiind frică puțin. Apoi Vilgax a observat că ceasul lipsea. El a ajuns pe Pământ recuperându-l. El a avut de a face cu Ben. Înainte de a ateriza, el a trimis roboți. Acei roboți fiind uciși cu cruzime de către Ben, transformându-se în Cap De Diamant. Vilgax având o mulțime de nervi extratereștrii. Extratereștrii jocuri Ben 10:

Wild Mutt - Mai mult animal decât umanoid, Wild Mutt este o bestie cu abilități atletice supraumane și cu mirosul, auzul și gustul foarte dezvoltate. Poate arunca proiectile cu penele de pe spate.

Patru Brațe - Ori de câte ori Ben trebuie să spargă, să arunce sau să bată pe cineva, eroul ales de el e Patru Brațe. Înalt de patru metri, acest cumplit extraterestru cu patru brațe, își folosește puterea pentru a împărți pedepse, în timp ce pielea sa dură îl protejează de atacuri. Cerebel, Înalt de doar treisprezece centimetri, Ceremel face parte dintr-o rasă de extratereștri, crescuți pentru a intra în mașinăriile complexe și a le repara din interior. În consecință, el poate să treacă prin spații extrem de mici și să-i mărească temporar inteligența lui Ben când acesta se transformă.

XLR8, XLR8 este un extraterestru cu reflexe iuți ca fulgerul, care poate atinge viteze mai mari de 500 kmh. Viteza lui provine din manipularea fricțiunii, astfel încât poate alerga pe pereți și peste noroi, gheață și apă.

Upgrade, O mașină vie, cu piele din lichid metalic, Upgrade poate fuziona cu orice dispozitiv mecanic, de la blender, la bicicletă sau la satelit. Când fuzionează cu un dispozitiv, el poate "upgrada" dispozitivul, transformându-l într-un mecanism ultra-tehnologic, mult mai avansat decât orice tehnologie de pe Pământ. Cap De Diamant, Cap de Diamant este un extraterestru cristalin, cu un corp mai tare decât diamantul, care îl face invulnerabil la cea mai mare parte a atacurilor fizice și care îi permite să taie și să reteze aproape orice. Își poate folosi corpul pentru a reflecta lumina și armele cu raze.

Falcă, Extraterestrul acvatic Falcă este un înotător extraordinar, pentru că poate respira sub apă și își poate transforma picioarele într-o coadă imensă cu înotătoare. Este extraordinar de rapid și agil în apă și se poate lupta cu ghearele sau își poate deschide fălcile puternice pentru o mușcătură devastatoare. Stinkfly, Stinkfly este un extraterestru insectoid cu aripi și un zburător excelent, capabil de a realiza mișcări acrobatice uimitoare în aer. În luptă, se poate apăra singur, folosindu-și armele naturale impresionante, cleștii și coada sa ascuțită. Cannobolt,

Stafia, Stafia este un extraterestru cu puteri de stafie, care poate trece prin pereți și poate deveni invizibil. Înfățișarea sa înspăimântătoare îl ajută să bage frica în inimile criminalilor de pretutindeni. De fapt, chiar și pe Ben îl cam trec fiorii când se transformă în Stafie. Torță vie, Torță vie provine dintr-o specie de extratereștri care locuiesc pe soare. Poate arunca fulgere de foc cu mâinile și gura și poate crea mingi de foc pe care le poate arunca sau rostogoli. Poate absorbi flăcările și căldura, ceea ce înseamnă că poate stinge un incendiu la fel de repede cum poate porni unul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu