miercuri, 1 august 2012

fotograf profesionist bucuresti

Se spune că o imagine vorbeşte mai mult decât o mie de cuvinte. Ele se pierd în uitare alungate de timp, aşa cum praful se şterge uşor de pe un cufăr vechi. Rămâne însă comoara dinăuntru, rămâne acea expresie a chipului străpuns de emoţie, zâmbetul, senzaţia de fericire şi strălucirea din ochi.

Să păstrezi cuvintele, deschizi jurnalul. Să păstrezi imaginea, deschideai ochii. Acum, deschizi aparatul de fotografiat - fotograf bucuresti -, precum un pictor ce-şi pregăteşte cu îndemânare pensulele şi culorile pentru a realiza un tablou ce dureaza întreaga viaţă. Mulţi ştim să scriem, însă puţin cei care cunosc arta redării emoţiilor în culori şi imagini, precum tabloul, precum fotografia.

Cu toţii putem să desenăm un soare, dar sunt puţini care-i pot reda strălucirea. Mulţi pot să creioneze o lacrimă, însă cine poate contura durerea ? Oricine poate să fotografieze marea, dar cine poate captura amintirile de pe malul ei ?

Fotograful este un artist atunci când …

… poate să traducă un moment într-o fotografie, ca tu să-l păstrezi şi să găseşti aceeaşi căldură din el şi peste ani ;

… poţi doar să priveşti o imagine care să te transpună înapoi în timp, acolo unde erai împreună cu prietenii tăi, cu persoanele dragi, cu sufletul pereche, şi să-ţi dea senzaţia că abia s-a întamplat ;

… poţi să păstrezi vie o amintire, o clipă, o secvenţă din filmul vieţii tale, să o faci eternă, nemuritoare, fiindcă şi el ştie că emoţiile nu pier ;

Întocmai ca un vin, care devine mai bun în timp, mai preţios şi deşi vechi păstrează efervescenţa şi aroma dulce a strugurilor, aşa şi albumul tău de fotografii - fotograf nunta bucuresti -, de amintiri din frumoase vremuri, va fi mai scump, mai apreciat, cu cât îţi va readuce mai aproape de suflet emoţiile şi trăirile pe care ţi-a fost frică să le fi uitat.

Şi totuşi cum să poţi să învii oricând bucuriile care ţi-au conturat cărarea vieţii tale ?

Pentru toate aceste întrebări, există un singur răspuns : Nicu Bostan, fotograful tău !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu