joi, 22 decembrie 2011

Jocuri cazino - Panther Moon

Panther Moon este un joc Video Slots cu 15 linii. Obiectivul jocului Panther Moon este de a obtine o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.


  1. Se poate alege unitatea de pariere apasand butonul etichetat “Faceti click pentru a schimba” din coltul din partea stanga jos a ecranului.
  2. Mizele pe linie se aleg apasand butonul Miza pe Linie. La fiecare click se adauga o moneda la linia pe care pariati. Cand ajungeti la suma maxima, apasarea din nou a butonului duce la resetarea mizei pe linia respectiva la o singura moneda.
  3. Liniile de plata se selecteaza apasand pe Linii pentru a adauga o linie de plata sau utilizand butoanele numerotate din fiecare parte a tamburilor. Selectarea unei linii superioare include si toate liniile de plata inferioare acesteia. De exemplu, prin selectarea liniei de plata 6 se activeaza si liniile de plata de la 1 la 5. Butonul Bet Max activeaza toate liniile de plata, cu miza maxima pe linie, si porneste invartirea tamburilor.
  4. Pariul total intr-o runda de joc = miza pe linie inmultita cu liniile de plata active.
  5. Apasand pe Invarte, tamburii vor fi pusi in miscare cu selectia curenta de linii si mize pe linie.
  6. De asemenea, tamburii pot fi porniti si cu ajutorul functiei Auto Pornire. Apasand pe + sau – de deasupra butonului Auto Pornire, puteti selecta numarul de invartiri succesive activate. Apasarea butonului Auto Pornire determina invartirea tamburilor.
  7. Castigurile sunt calculate in conformitate cu tabelul de castiguri. Castigul pe linie = miza pe linie inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Castigul Scatter = miza totala inmultita cu multiplicatorul corespunzator din tabelul de castiguri. Tabelul de castiguri poate fi accesat din pagina Info.
  8. Pe o linie de plata data, se castiga doar pentru combinatia castigatoare cea mai mare, in timp ce castigurile simultane pe diferite linii de plata sunt adunate.
  9. Dupa apasarea butonului Auto Pornire, invartirile automate pot fi oprite in orice moment apasand butonul Stop. Daca apasati pe Stop in timpul unei invartiri, acea invartire va fi finalizata, dar invartirile urmatoare nu vor mai avea loc.
  10. Un castig activeaza butonul Joc de Noroc care, atunci cand se face click pe el, deschide pagina jocului de noroc. Castigurile pot fi dublate prin alegerea unei carti mai mari decat cea aleasa automat de dealer, afisata in partea stanga a ecranului. Daca alegeti o carte egala cu cartea dealerului, pariul este returnat. Daca ati ales o carte mai mica decat cartea dealerului, atunci pierdeti castigurile, Jocul de Noroc se incheie si va intoarceti la jocul principal. Puteti alege sa pariati cu castigurile curente pentru a le dubla valoarea (butonul Dublati), sau sa pariati jumatate din castigurile curente pentru a dubla acea jumatate (butonul Dublati Jumatate). Dupa fiecare castig puteti paria din nou. Apasati pe Adunati pentru a transfera toate castigurile in balanta si a va intoarce la tamburii Panther Moon.
  11. Butomul Joc de Noroc este dezactivat in timpul invartirilor automate, rundei bonus si jocurilor gratuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu